SIGNEA Fastighetsbyrå AB – Din personliga mäklare

Vi har funnits i Oskarshamn sedan 1984. Firman startades av Percy Forneheim och fick namnet Forneheims Fastighetsbyrå. 2012 togs firman över av Carl Norén, född och uppvuxen i Oskarshamn. Carl är ursprungligen jurist och har arbetat många år i bank. 2014 ändrade firman namn till Signea Fastighetsbyrå. Kontoret ligger centralt vid Lilla Torget. Välkommen in!

Carl Norén Reg Fastighetsmäklare Jurist
Carina Johansson Assistent

Vi fokuserar på människan bakom varje bostadsaffär, inte antalet sålda ”objekt”. Vi ser alltid våra kunders boenden som unika och personliga hem, där visioner och drömmar föds och utvecklas. Vi har ett genuina intresse får vikten av bra service och det brinner vi får. Vi vill hjälpa er genom en försäljningsprocess som överträffar Era förväntningar. Vi är ett helt fritt och oberoende företag som står på egna ben. Litet och smidigt utan att göra avkall på vare sig kompetens eller affärsmässighet.

Hos SIGNEA Fastighetsbyrå ska du aldrig få känslan av att vara en i mängden, oavsett i vilket läge du står; om du söker ett nytt boende eller om du vill sälja ditt hem. Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska känna dig nöjd. Hoppas vi får tillfälle att visa dig detta!

En mäklare som förmedlar hem – inte ”objekt”