Såld

Bekväm 2:a på bottenplan i Stentrasten.

Hantverksgatan 39 B, Kikebo, Oskarshamn

Boarea
58.5 kvm

Välkommen till denna trevliga genomgående 2-rumslägenhet på bottenplan på Hantverksgatan i populära bostadsrättsföreningen Stentrasten.

Såld

Trevlig & väl underhållen 1 1/2-plansvilla på lugn återvändsgata i Kristineberg

Skogshallsvägen 3, Kristineberg, Oskarshamn

Rum
5
Boarea
149 kvm
Tomtarea
914 kvm

Trevlig och väl underhållen 1 1/2-plansvilla på lugn återvändsgata i Kristineberg. 5 rum och kök. Renoverade badrum och kök, gedigna trägolv och värmande Cronspis. Barnvänlig lättskött trädgård, inglasad altan, friggebod, garage och carport. Här finns allt du kan önska och i mycket gott skick. Välkommen till visning!

Såld

Trevlig villa i Gröndal

Verkstadsgatan 64, Kristineberg, Oskarshamn

Rum
4
Boarea
103 kvm
Biarea
103 kvm
Tomtarea
918 kvm

Villa om tre rum och kök med vardagsrum i vinkel samt rymlig källarvåning med stor gillestuga och bra förrådsutrymmen. Vidbyggt garage, altan under tak i syd-väst läge och lättskött trädgårdstomt. Vattenburen uppvärmning med bekväm fjärrvärme.

Såld

3:a på våning 3 i populärt bostadsområde

Norrbackavägen 12, Oskarshamn

Boarea
82 kvm

Välkommen till denna totalrenoverade, ljusa och trevliga 3:a i Norrtorn.Här är det bara att flytta in.

Såld

Centralt belägen 60-talsvilla gränsande till Döderhultsdalen

Dalgatan 7, Svalliden, Oskarshamn

Rum
5
Boarea
96 kvm
Biarea
67 kvm
Tomtarea
1525 kvm

Lantligt men ändå mycket centralt belägen 60-talsvilla i 1 1/2 plan med rymlig källare. Läge med vacker utsikt över Döderhultsdalen! Villan har de senaste åren renoverats med ny värmeanläggning, nytt tak och nya fönster. Denna trevliga 5-rumsvilla bjuder er ett bekvämt och ekonomiskt boende. Välkommen till visning!

Såld

Tomtebo, Gröndal

Skogsvägen 7A, Tomtebo, Oskarshamn

Boarea
62 kvm

Välkommen till denna mycket fräscha 2-rumslägenhet i populära Tomtebo. Nya ytskikt, nyrenoverat badrum, fungerande kakelugn och ett härligt kök med plats för många gäster. Vad kan man mer begära? Anrikt kvarter, idylliskt och rofyllt beläget och med tillgång till bastu, gym och festlokal/gästrum är pricken över i. Kom och se!

Såld

Strandnära på Sommarvägen i Stångehamn

Sommarvägen 15, Oskarshamn

Rum
3
Boarea
81 kvm
Tomtarea
1765 kvm

Naturskönt och strandnära boende i härliga Stångehamn! 3 rok med renoverat kök och badrum och i mycket gott skick med gedigna material, öppna spisar, värmegolv och inglasad veranda.. Friköpt tomt, kommunalt v/a och fiber. Sjöglimt och ett stenkast från båtplatsen som följer fastigheten. Välkommen till visning!

Såld

Nyrenoverad villa i Kristineberg

Äggholmsgränd 3, Kristineberg, Oskarshamn

Rum
7
Boarea
177 kvm
Tomtarea
980 kvm

Renoverad villa i populära Kristineberg, endast några minuters promenad från skola, förskola och Kristinebergs centrum. Villan har genomgått mycket renovering de senaste åren bl.a. 2017 slipade och vitlaserade trägolv , ny köksinredning och ny jacuzzi. Friliggande dubbelgarage med stort förråd. Välkomna på visning!

Såld

Välvårdad villa med lugnt och bra läge i Kristdala

Högalundsgatan 7, Kristdala, Kristdala

Rum
5
Boarea
172 kvm
Tomtarea
2204 kvm

Trevlig 1 1/2- plansvilla från 30-talet med mycket charm kvar. Entré med farstukvist/veranda och rejäl hall, rymligt lantkök med ordentligt skafferi, stort ljust vardagsrum och delvis kaklat badrum. Ovanvåning med tre ordentliga sovrum, TV-rum och kaklat badrum och bastu. Tak, fönster, kök fr 1990. Bergvärme.Garage för 3 bilar.

Såld

Trevlig mindre villa i Bockara.

Vetevägen 4, Bockara, Bockara

Rum
5
Boarea
112 kvm
Biarea
75 kvm
Tomtarea
1293 kvm

Rymlig 1 1/2-plansvilla med källare innehållande 4 rum och kök, 112 kvm. Stort vardagsrum, inbyggd rymlig veranda, ett sovrum, badrum renoverat 2010 och kök på bottenplan samt två trevliga sovrum med snedtak på ovanvåningen. Vidbyggt kallgarage med höga portar. Luftvärmepump. Tomt om 1.293 kvm.

Såld

Trevligt radhus i Norrtorn.

Älgstigen 17, Norrtorn, Oskarshamn

Rum
3
Boarea
121 kvm
Biarea
14 kvm
Tomtarea
151 kvm

Söker ni ett lättskött radhus med liten trädgård och boende i 2 plan, då får ni inte missa detta radhus i barnvänliga Norrtorn! Radhuset har på entréplanet ett trevligt kök, vardagsrum med mycket ljusinsläpp, toalett, tvättstuga och förråd. På övre plan finner ni ett badrum, två sovrum, balkong och förvaringsplats.

Såld

Slutningshus i Rödsle.

Rödslevägen 20, Rödsle, Oskarshamn

Rum
5
Boarea
139 kvm
Biarea
21 kvm
Tomtarea
868 kvm
Såld

Obebyggd hörntomt i Timmernabben

Blomsterstigen 1, Timmernabben

Biarea
21 kvm
Tomtarea
672 kvm

Drömmer ni om att bygga ett fritids- eller permanentboende i Timmernabben? Nu har ni möjligheten! Vackert belägen obebyggd hörntomt om 672 m2. Här bor du med närhet till hav och natur samtidigt som du når såväl Kalmar som Oskarshamn inom 45 minuter. Anslutningsavgift för kommunalt VA och el är betald.

Såld

Ejdern, sommarboende på Gunnarsö.

Östersjövägen 103, Gunnarsö, Oskarshamn

Boarea
25 kvm
Såld

Vallmon, sommarboende på Gunnarsö

Östersjövägen 103, Gunnarsö, Oskarshamn

Boarea
28.5 kvm
Såld

Virbo,

Tomtarea
34900 kvm

Markområde med strand i Virbo om ca 35 000 kvm. Vänligen kontakta oss för mer information.

Såld

Havsnära 1 1/2-plansvilla i Saltvik

Barkvägen 6, Saltvik, Oskarshamn

Rum
6
Boarea
147 kvm
Tomtarea
967 kvm

Söker ni er trevlig och havsnära 1 1/2-plansvilla i vackra Saltvik? Villan erbjuder 6 rum varav 4 sovrum, öppen planlösning med kök och vardagsrum i vinkel, härlig conturakamin i vardagsrummet, altan i söderläge och lättskött trädgård. Friliggande garage med förråd. Nära till skola, förskola och lekplats. Välkomna på visning!

Såld

Mindre villa i Döderhult.

Norra Vägen 55, Döderhult, Oskarshamn

Rum
3
Boarea
62 kvm
Biarea
8 kvm
Tomtarea
552 kvm

Söker Ni ett mindre boende där alla ytskikt är renoverade de senaste åren och med bibehållen charm! Då är detta huset för er! Här finner Ni ett ljust och vackert hem med nytt badrum 2014, nytt kök 2011 och alla ytskikt är vidgjorda de senaste åren. Ekonomisk uppvärmning med kökspanna (2011) och två härliga kakelugnar.

Såld

Välbelägen suterrängvilla i Rödsle.

Rödslevägen 17, Rödsle, Oskarshamn

Rum
7
Boarea
128 kvm
Biarea
20 kvm
Tomtarea
1028 kvm

Välkommen till denna trevliga suterrängvilla, välbeläget ett stenkast från Rödsleskolan och förskola. Villan har genomgått renovering senaste åren med nya ytskikt, ny servisledning (V/A) 2012, samt nytt kök 2008. Bra uppvärmning med luft/vattenvärmepump.

Såld

Fritidsbostad på stor naturtomt i Mysingsö

Mysingsövägen 19, Mysingsö, Oskarshamn

Rum
4
Boarea
50 kvm
Tomtarea
2350 kvm
Såld

Välhållen 20-talsvilla i Möckhult.

Möckhult 11, Möckhult, Bockara

Rum
5
Boarea
120 kvm
Tomtarea
1015 kvm

Välhållen 1 1/2-plans villa från 1920-talet med närhet till fiskesjöar och friluftsaktiviteter.