Såld

3:a med hiss, centralt belägen på Köpmangatan

Köpmangatan 22, Centrum, Oskarshamn

Boarea
76.5 kvm

Söker du ett centralt och bekvämt boende med hiss? Då är detta lägenheten för dig. Tre rum och renoverat kök, inglasad balkong och rymligt nyrenoverat badrum. Trevlig innergård. Nära livsmedelsbutiker, bibliotek och vårdcentral. Månadsavgift, 4.636 kr inkl.värme,v/a, bredband (fiber), digital-tv och bredbandstelefoni

Såld

Norrbackavägen 2, Norrtorn, Oskarshamn

Boarea
39 kvm

Välkommen till denna trevliga gavellägenhet med 1 rok i populära Norrtorn! Lägenheten har badrum med tvättmaskin och ny våtrumsmatta, inglasad balkong och vardagsrum. Välkomna!

Såld

Trevlig tegelvilla i Humlekärrshult

Slingervägen 7, Humlekärrshult, Oskarshamn

Rum
4
Boarea
98 kvm
Biarea
98 kvm
Tomtarea
701 kvm

Trevlig och välhållen tegelvilla med 3 sovrum, vardagsrum i vinkel och rymlig källare med mysig gillestuga, gott om förrådsutrymmen och garage. Fint anlagd trädgård med ölandssten och inglasad terrass.. Ekonomisk uppvärmning med värmepump. Välkommen till visning.

Såld

Björkrisvägen 10, Fallebo, Oskarshamn

Rum
6
Boarea
145 kvm
Biarea
112 kvm
Tomtarea
1051 kvm

Rymlig, trevlig och högt belägen villa med tre våningsplan på återvändsgata i populära Fallebo. 6 rum och kök, två toaletter och ett badrum. Dessutom ett stort källarplan med bland annat tvättstuga, dusch och gästrum. Vidbyggt dubbelgarage och cykelförråd. Hjärtligt välkommen att boka visning!

Såld

Norrtornsvägen 15, Norrtorn, Oskarshamn

Boarea
85 kvm

Välkommen till denna ljusa, fräscha och mycket trevliga 3:a i populära Norrtorn. Fint ytskiktsrenoverad de senatste åren och nya vitvaror från 2014. Kakel och klinker i gästtoalett och badrum som också har tvättmaskin. Härlig inglasad balkong. Klädkammare och varmförråd i anslutning till lägenheten.

Såld

Pilvägen 2, Fliseryd, Fliseryd

Rum
4
Boarea
98 kvm
Biarea
124 kvm
Tomtarea
926 kvm

Välvårdat enplanshus i mexisten med källare och valmat tak med vidbyggt garage. Tre rum (möjligt att avdela ytterligare ett rum). Vardagsrum i vinkel med trägolv och gillestuga med öppen spis med insats och fläkt. Altan under tak och välvårdad trädgårdstomt Välkommen att boka tid för personlig visning.

Såld

Älgstigen 6, Oskarshamn

Rum
6
Boarea
155 kvm
Biarea
49 kvm
Tomtarea
140 kvm
Såld

2:a på bottenplan i härliga Norrtorn!

Norrbackavägen 26, Norrtorn, Oskarshamn

Boarea
64 kvm

På bottenplan i Norrtorn hittar ni den här välplanerade 2:an i gott skick. Rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, där ni kan njuta av morgon- och förmiddagssol. Lägenheten är genomgående i ljusa toner vilket ger ett fräscht och genuint intryck av lägenheten. Varmt välkommen på visning!

Såld

Välhållen enplansvilla i Humlekärrshult nära till skolor och centrum

Scoutbergsvägen 17, Oskarshamn

Rum
6
Boarea
137 kvm
Biarea
40 kvm
Tomtarea
829 kvm

Mycket välhållen enplansvilla med 3-4 sovrum, stora umgängesytor och gäststuga på den härliga fint anlagda tomten. Renoverat HTH-kök och ekonomisk bergvärme. Välkommen till visning.

Såld

Nyrenoverad 2:a i Södertorn

Tallvägen 15, Södertorn, Oskarshamn

Boarea
61.2 kvm

Välkommen till denna mycket fina gavel 2:a i populära Södertorn! Lägenheten har renoverats mycket sedan 2009 och framåt och är mycket fräsch. Det är en gavellägenhet med fönster åt tre håll och är den är väldigt ljus. Härlig inglasad balkong. Låg avgift på 2 782 kr/mån.

Såld

Stor och rymlig bostadsrätt med centralt läge på bottenplan

Norra Fabriksgatan 12 D, Oskarshamn

Boarea
123 kvm

Välkommen till Fabriksgatan 12 D, det gamla anrika bryggeriet som omvandlats till charmiga unika bostadsrättslägenheter. Vi har fått förtroendet att erbjuda Er denna stora 2-rumslägenhet på hela 123 kvm med möjlighet att avdela det stora ljusa vardagsrummet till ytterligare ett rum.

Såld

Trevligt renoverat radhus i populära Norrtorn

Älgstigen 8, Norrtorn, Oskarshamn

Rum
6
Boarea
155 kvm
Biarea
49 kvm
Tomtarea
140 kvm

Trevligt renoverat radhus i natursköna Norrtorn nära centrum. Ljus interiör med nya ytskikt, nytt kök, renoverade och helkaklade badrum med klinkergolv. Rymligt vardagsrum med matsal i vinkel och utgång till balkong. 3-4 sovrum och liten lättskött trädgård. Ekonomisk pelletskamin och luft/luftvärmepump.

Såld

Härlig välplanerad 1 1/1 plans villa i Kikebo nära centrum

Trankärrsvägen 15, Kikebo, Oskarshamn

Rum
9
Boarea
134 kvm
Biarea
66 kvm
Tomtarea
1031 kvm

Välplanerad och rymlig 1 1/2 plansvilla med källare. 9 rum och kök varav 5-6 sovrum. Välkomnande ljus hall med öppen planlösning till vardagsrum och kök. Övervåning med två rymliga sovrum och en rymlig ljus källare med stora utrymmen. Härlig ogenerad trädgård. Tillfälle om Du söker gedigen villa med bra läge och gott om plats.

Såld

Bekväm 2:a på bottenplan i Stentrasten

Hantverksgatan 27 C, Kikebo, Oskarshamn

Boarea
52.3 kvm

Välkommen till denna välrenoverade tvårumslägenhet på bottenplan. Bra läge på Hantverksgatan nära centrum och butikerna.

Såld

3:a med centralt och bra läge i Stentrasten

Hantverksgatan 27B 3, Kikebo, Oskarshamn

Boarea
73.4 kvm

Välkommen till denna välbelägna 3:a i populära bostadsrättsföreningen Stentrasten. Lägenheten har en trevlig planlösning och är originalskick vilket ger dig en ypperlig möjlighet att sätta din egen prägel på din blivande bostad.

Såld

Trevlig tegelvilla med lantligt läge

Lilla Laxemar 1, Figeholm

Rum
3
Boarea
89 kvm
Biarea
89 kvm
Tomtarea
2510 kvm

Trevlig tegelvilla med lantligt läge i lilla Laxemar. 4 rum och kök med bra ytskikt, så som riktiga trägolv. Rymlig källarvåning med förråd, tvättstuga, garage och pannrum med Atmos vedpanna. Trädgårdstomt med stort separat garage och vedbod. Välkommen till lilla Laxemar.

Såld

Bekväm 2:a på bottenplan i Stentrasten.

Hantverksgatan 39 B, Kikebo, Oskarshamn

Boarea
58.5 kvm

Välkommen till denna trevliga genomgående 2-rumslägenhet på bottenplan på Hantverksgatan i populära bostadsrättsföreningen Stentrasten.

Såld

Trevlig & väl underhållen 1 1/2-plansvilla på lugn återvändsgata i Kristineberg

Skogshallsvägen 3, Kristineberg, Oskarshamn

Rum
5
Boarea
149 kvm
Tomtarea
914 kvm

Trevlig och väl underhållen 1 1/2-plansvilla på lugn återvändsgata i Kristineberg. 5 rum och kök. Renoverade badrum och kök, gedigna trägolv och värmande Cronspis. Barnvänlig lättskött trädgård, inglasad altan, friggebod, garage och carport. Här finns allt du kan önska och i mycket gott skick. Välkommen till visning!

Såld

Strandnära 1-plansvilla i toppskick med båtplats på Mysingsö

Harholmsvägen 11, Mysingsö, Oskarshamn

Rum
3
Boarea
92 kvm
Tomtarea
1101 kvm

Gedigen villa nära havet, med mycket smakfull interiör. I vardagsrummet kan man sitta och mysa vid brasan och blicka ut över havsviken en höstkväll. Sommartid sitter man ute på den stora altanen och ser ut över viken.

Såld

Trevlig villa i Gröndal

Verkstadsgatan 64, Kristineberg, Oskarshamn

Rum
4
Boarea
103 kvm
Biarea
103 kvm
Tomtarea
918 kvm

Villa om tre rum och kök med vardagsrum i vinkel samt rymlig källarvåning med stor gillestuga och bra förrådsutrymmen. Vidbyggt garage, altan under tak i syd-väst läge och lättskött trädgårdstomt. Vattenburen uppvärmning med bekväm fjärrvärme.

Såld

3:a på våning 3 i populärt bostadsområde

Norrbackavägen 12, Oskarshamn

Boarea
82 kvm

Välkommen till denna totalrenoverade, ljusa och trevliga 3:a i Norrtorn.Här är det bara att flytta in.

Såld

Vackert och rofyllt läge i Virboskärgården

Dragskär Vilan 5, Dragskär, Oskarshamn

Rum
6
Boarea
117 kvm
Biarea
6 kvm
Tomtarea
1108 kvm

Vackert och havsnära läge med en glimt av havsviken erbjuder denna välhållna och rymliga enplansvilla passande såväl till permanentboende som bekvämt fritidsboende.Huset innehåller 4 bra sovrum, modernt kök och badrum med tvättmöjligheter och ett stort allrum med tak i nock och Cronspis. Egen brygga ingår.

Såld

Genuint torp i Kråkemåla

Kråkemåla 7, Figeholm

Rum
4
Tomtarea
4467 kvm

Välkommen till detta enskilt och naturskönt belägna torp mitt i naturen och med närhet till vackra Misterhults skärgård. Stor tomt med rymligt uthus och loge/ladugård.

Såld

Centralt belägen 60-talsvilla gränsande till Döderhultsdalen

Dalgatan 7, Svalliden, Oskarshamn

Rum
5
Boarea
96 kvm
Biarea
67 kvm
Tomtarea
1525 kvm

Lantligt men ändå mycket centralt belägen 60-talsvilla i 1 1/2 plan med rymlig källare. Läge med vacker utsikt över Döderhultsdalen! Villan har de senaste åren renoverats med ny värmeanläggning, nytt tak och nya fönster. Denna trevliga 5-rumsvilla bjuder er ett bekvämt och ekonomiskt boende. Välkommen till visning!

Såld

Tomtebo, Gröndal

Skogsvägen 7A, Tomtebo, Oskarshamn

Boarea
62 kvm

Välkommen till denna mycket fräscha 2-rumslägenhet i populära Tomtebo. Nya ytskikt, nyrenoverat badrum, fungerande kakelugn och ett härligt kök med plats för många gäster. Vad kan man mer begära? Anrikt kvarter, idylliskt och rofyllt beläget och med tillgång till bastu, gym och festlokal/gästrum är pricken över i. Kom och se!

Såld

Strandnära på Sommarvägen i Stångehamn

Sommarvägen 15, Oskarshamn

Rum
3
Boarea
81 kvm
Tomtarea
1765 kvm

Naturskönt och strandnära boende i härliga Stångehamn! 3 rok med renoverat kök och badrum och i mycket gott skick med gedigna material, öppna spisar, värmegolv och inglasad veranda.. Friköpt tomt, kommunalt v/a och fiber. Sjöglimt och ett stenkast från båtplatsen som följer fastigheten. Välkommen till visning!

Såld

Nyrenoverad villa i Kristineberg

Äggholmsgränd 3, Kristineberg, Oskarshamn

Rum
7
Boarea
177 kvm
Tomtarea
980 kvm

Renoverad villa i populära Kristineberg, endast några minuters promenad från skola, förskola och Kristinebergs centrum. Villan har genomgått mycket renovering de senaste åren bl.a. 2017 slipade och vitlaserade trägolv , ny köksinredning och ny jacuzzi. Friliggande dubbelgarage med stort förråd. Välkomna på visning!

Såld

Välvårdad villa med lugnt och bra läge i Kristdala

Högalundsgatan 7, Kristdala, Kristdala

Rum
5
Boarea
172 kvm
Tomtarea
2204 kvm

Trevlig 1 1/2- plansvilla från 30-talet med mycket charm kvar. Entré med farstukvist/veranda och rejäl hall, rymligt lantkök med ordentligt skafferi, stort ljust vardagsrum och delvis kaklat badrum. Ovanvåning med tre ordentliga sovrum, TV-rum och kaklat badrum och bastu. Tak, fönster, kök fr 1990. Bergvärme.Garage för 3 bilar.

Såld

Trevlig mindre villa i Bockara.

Vetevägen 4, Bockara, Bockara

Rum
5
Boarea
112 kvm
Biarea
75 kvm
Tomtarea
1293 kvm

Rymlig 1 1/2-plansvilla med källare innehållande 4 rum och kök, 112 kvm. Stort vardagsrum, inbyggd rymlig veranda, ett sovrum, badrum renoverat 2010 och kök på bottenplan samt två trevliga sovrum med snedtak på ovanvåningen. Vidbyggt kallgarage med höga portar. Luftvärmepump. Tomt om 1.293 kvm.

Såld

Trevligt radhus i Norrtorn.

Älgstigen 17, Norrtorn, Oskarshamn

Rum
3
Boarea
121 kvm
Biarea
14 kvm
Tomtarea
151 kvm

Söker ni ett lättskött radhus med liten trädgård och boende i 2 plan, då får ni inte missa detta radhus i barnvänliga Norrtorn! Radhuset har på entréplanet ett trevligt kök, vardagsrum med mycket ljusinsläpp, toalett, tvättstuga och förråd. På övre plan finner ni ett badrum, två sovrum, balkong och förvaringsplats.

Såld

Slutningshus i Rödsle.

Rödslevägen 20, Rödsle, Oskarshamn

Rum
5
Boarea
139 kvm
Biarea
21 kvm
Tomtarea
868 kvm
Såld

Obebyggd hörntomt i Timmernabben

Blomsterstigen 1, Timmernabben

Biarea
21 kvm
Tomtarea
672 kvm

Drömmer ni om att bygga ett fritids- eller permanentboende i Timmernabben? Nu har ni möjligheten! Vackert belägen obebyggd hörntomt om 672 m2. Här bor du med närhet till hav och natur samtidigt som du når såväl Kalmar som Oskarshamn inom 45 minuter. Anslutningsavgift för kommunalt VA och el är betald.

Såld

Ejdern, sommarboende på Gunnarsö.

Östersjövägen 103, Gunnarsö, Oskarshamn

Boarea
25 kvm
Såld

Vallmon, sommarboende på Gunnarsö

Östersjövägen 103, Gunnarsö, Oskarshamn

Boarea
28.5 kvm
Såld

Virbo,

Tomtarea
34900 kvm

Markområde med strand i Virbo om ca 35 000 kvm. Vänligen kontakta oss för mer information.

Såld

Havsnära 1 1/2-plansvilla i Saltvik

Barkvägen 6, Saltvik, Oskarshamn

Rum
6
Boarea
147 kvm
Tomtarea
967 kvm

Söker ni er trevlig och havsnära 1 1/2-plansvilla i vackra Saltvik? Villan erbjuder 6 rum varav 4 sovrum, öppen planlösning med kök och vardagsrum i vinkel, härlig conturakamin i vardagsrummet, altan i söderläge och lättskött trädgård. Friliggande garage med förråd. Nära till skola, förskola och lekplats. Välkomna på visning!

Såld

Mindre villa i Döderhult.

Norra Vägen 55, Döderhult, Oskarshamn

Rum
3
Boarea
62 kvm
Biarea
8 kvm
Tomtarea
552 kvm

Söker Ni ett mindre boende där alla ytskikt är renoverade de senaste åren och med bibehållen charm! Då är detta huset för er! Här finner Ni ett ljust och vackert hem med nytt badrum 2014, nytt kök 2011 och alla ytskikt är vidgjorda de senaste åren. Ekonomisk uppvärmning med kökspanna (2011) och två härliga kakelugnar.

Såld

Välbelägen suterrängvilla i Rödsle.

Rödslevägen 17, Rödsle, Oskarshamn

Rum
7
Boarea
128 kvm
Biarea
20 kvm
Tomtarea
1028 kvm

Välkommen till denna trevliga suterrängvilla, välbeläget ett stenkast från Rödsleskolan och förskola. Villan har genomgått renovering senaste åren med nya ytskikt, ny servisledning (V/A) 2012, samt nytt kök 2008. Bra uppvärmning med luft/vattenvärmepump.

Såld

Fritidsbostad på stor naturtomt i Mysingsö

Mysingsövägen 19, Mysingsö, Oskarshamn

Rum
4
Boarea
50 kvm
Tomtarea
2350 kvm
Såld

Välhållen 20-talsvilla i Möckhult.

Möckhult 11, Möckhult, Bockara

Rum
5
Boarea
120 kvm
Tomtarea
1015 kvm

Välhållen 1 1/2-plans villa från 1920-talet med närhet till fiskesjöar och friluftsaktiviteter.